Rețea Privată
Resetează-ți parola
Despre

Despre mine?

Un om sătul de politica ”pumnului în gură”!

Un om care nu a crezut nici un moment în ”Plandemie” având curajul ca în mai 2020 să ceară Curții de Apel București anularea stării de alertă, care a participat la 8 mitinguri în perioada de ”Plandemie”, la București, fiind și singurul care a organizat un miting antimască la Giurgiu, despre nepurtarea măștii de protecție de către elevi la cursuri. Detalii aici!

Un om care a stat pe străzi și a străns semnături pentru Legea Suveranității, fiind reprezentant pe Giurgiu! Detalii aici!

Mai multe detalii despre mine aveți aici.

Despre rețea?

O rețea de socializare ce aduce cu facebook la înfățișare și funcționalitate, dar fără reclame!

Ca funcționalitate se situează în segmentul low spre mediu ținând cont de faptul că nu am implementat enorm de multe adausuri care am considerat că nu își au rostul pe o rețea care se bazează pe comunicare fără alte înfloriri!

Cu toate acestea, puteți crea grupuri închise/deschise, trimite mesaje, să vă faceți prieteni, adăuga fotografii esențiale ce au legătură cu postările, invita prin e-mail cunoscuții (acesta va fi posibil în momentul în care voi aprecia că această platformă se va face înregistrarea doar cu invitații, deci va dispărea posibilitatea ca oricine să intre aici), și alte opțiuni care au strictă legătură cu comunicarea.

O mare rugăminte am la voi de a exclude foto-expozeurile culinare și fișierele video deoarece această platformă este găzduită pe serverul meu personal și nu am chef să umplu serverul cu grătare și căzături ”hazlii”... Dacă vi le găsesc, vi le șterg fără nici o atenționare! Fără supărare!

Cam atât! Fiți bineveniți pe acilea!